Brynäs IF

725741 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2748281

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Silfver: Modo har sämst effektivitet i ligan (6.67%). Nu är inte denna match slut än men tvivlar på att statistiken i denna match gör den bättre. Vi har (efter dagens match) 7.59% (näst sämst).

Största skillnaden mellan Brynäs och Modo om man bara tittar på detta är att de släpper in i snitt 3.25 mål per match (Bara Leksand är sämre på 3.27) medan vi släpper in 1.96 (bara Timrå är bättre på 1.86).

Sen finns det så klart mycket annan underliggande statistik som skiljer, detta var bara en GF/GA-jämförelse och inget mer än så.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Gavve: Var på plats idag och gjorde en del observationer. Malmö är ett bättre lag än många tror, framförallt är deras backuppsättning mycket bra. De hade dock blivit kraftigt försvagade och antagligen varit chanslösa utan två av sina tre spetsbackar (Thompson, Salo, Kivihalme) som är mycket bättre än de övriga backarna. Det är lite likadant i Brynäs, och givetvis blir man oerhört försvagade utan Djoos och D’Astous.

Annars konstaterar jag att Källgren och Silfverberg var klart bäst i Brynäs. Antar att Indrasis fick beröm efter första perioden, men det var tydligt att Silfverberg satte upp anfall och involverade Indrasis, som blandade och gav med vad han fick serverat på bordet. Med bättre kedjekamrater hade Silfverberg gjort 2-3 poäng i den här matchen.
Kommentera