Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Forsberg 1978: Ja du...
Malmö hade med sig picknickfiltar och en mindre orkester till brynäszonen i tredje. Kollektiv härdsmälta och soppatorsk deluxe.

munkas: Och Brynäs hade det i Malmözonen i andraperioden. Det jämnade alltså ut sig.

Skulle själv inte säga att något av laget dominerade mer än det andra i dag (lagom diplomatiskt svar, jag vet). Men båda lagen dominerade i olika delar av matchen. Första var jämn (10-9 i skott). Andra dominerade Brynäs sett till chanser och puckinnehav och skott (19-5). Trots det 1-1 i den perioden. I tredje var det bara Malmö (1-17 i skott) och trots det 0-0 i perioden.

Lite ovanligt att vi är sämst i tredje perioden då vi inför matchen bara förlorat 1 och vunnit 4 (2 oavgjorda). Men det är ju så extremt få matcher vi spelat att det inte går att dra några slutsatser kring det än så klart. Bara en liten koppling till HA bara där vi var etta i vunna tredjeperioder och inte i första eller andraperioder (betyder ingenting i SHL, bara en kul spaning).

Modo fortsätter förresten släppa in massa mål. 3 mål insläppta sista 7 minuterna och ännu en nolla för dem och 0-5 på hemmaplan. Det är alltså i 50% av deras matcher de inte gjort ett enda mål (4 av 8). På deras 4 senaste matcher har de gjort 2 mål och släppt in 16 mål.