Brynäs IF

725634 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748456

Sv: A propósito de nada
Blir intressant ifall Brynäs kan föra matchen mot Modo. Det känns som en måstematch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Var på plats idag. Långa köer i pauserna så lär ha blivit bra dagskassa. Gick snabbt att komma in. De hemska gul-röda-plockepinntröjorna är på 70% rea men verkar inte gå åt ändå :)

All heder åt ståplats som sjunger hela matchen. Mediakuben är fantastisk. Kan man få till ett bra intro som var riktigt kasst idag blir det grymt. Sjukligt mkt reklam som snurrade på den så den är nog redan avbetald.

Gillar inte att såga spelare med Schroeder såg verkligen risig ut i offensiv zon. Ser halvrädd ut och verkar inte vilja ha pucken. Skulle vara kul att ha sett honom nån säsong när han spelat bättre för att kunna jämföra. Lyckades väl även stå i vägen för ett mål. Men han vann nog rätt många tek.

Var mkt upp och ner idag men jag är ändå hoppfull. Jämfört med säsongen vi åkte ut så är det ju helstatlig bakåt. Den hönsgården vi upplevde då med risiga målvaktsinsatser glömmer jag aldrig. Källgren ser bra ut och defensiven funkar med undantag för 17 som inte håller för SHL. Men med full backsida så känns det som vi har chansen i varje match.

Bara hoppas att offensiven lossnar. Syns att Lindblom har något. Rödin tkr jag ser bra ut också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Matchen på måndag är en fingervisning på om vi tillhör övre eller nedre halvan av shl. Gör vi +4-5 i målskillnad då är vi bland de 6 bästa.
Kommentera