Brynäs IF

725634 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748492

Sv: A propósito de nada
Lira: Har nog ändrats lite efter Leksandsmatchen då vi statistiskt gjorde en dålig match offensivt (A och B-chanser t.ex.). Tror dock inte dagens match påverkade särskilt mycket åt ena eller andra hållet.

Hur som helst väldigt kul att vi ligger så pass högt i förväntade gjorda mål också. Detta har ju bland annat Heino i Hockeymorgon varit inne på. Brynäs har statistik som är på samma nivå som när SAIK vann massa guld. Och nej, jag (eller Heino) säger inte att Brynäs kommer vinna guld för det. Utan det handlar om att Brynäs gör mycket rätt även om matcherna kan sluta med uddamålsförlust eller 2-0 (3-0 i öppen kasse).

Över en hel säsong hoppas och tror jag att detta kommer jämna ut sig då det känns som vi har extrem otur och dålig effektivitet just nu (en till ramträff i dag, vi snittar över 1 per match). Tror det påverkar spelarna att pucken inte vill in när vi gör en sån här andraperiod (och när vi väl gör mål gör motståndarna mål direkt efter). Hade vi fått 2-3 mål med oss istället för 1 hade det nog lossnat lite mer (inga som helst belägg för detta, bara en känsla för att vara tydlig).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve:
Exakt, det handlar om effektiviteten i avsluten, vi skapar väl så mycket för att vinna matcher med kanske två tre mål fler än dom vi hittils mött, tror och är ganska säker på att det kommer en sk. Ketchupeffekt i närtid 🤘😊
Kommentera