Brynäs IF

725632 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748637

Sv: A propósito de nada
Det är ju en otroligt jämn match idag som hade kunnat sluta hur som helst egentligen. Vi är väl lite bättre i 1:a, äger den 2:a och sen käkar Malmö upp oss i 3:e. Lite oroande då vi varit väldigt starka i 3:e hittills. Malmö lär definitivt inte vara något lags räddningsplanka den här säsongen.

Men Källgren är stabil, han känns otroligt lugn där bak. Inga yviga flaxräddningar där inte.

Jag tycker att 2:a kedjan gör sin bästa match för säsongen och äntligen får Rödin lite offensiv utdelning. Hade dock gärna sett att Lindblom hade gjort en kasse på något av sina frilägen. Oj, vad hårt killen kramar klubban just nu. Lite självförtroende som ett mål kan ge så kan det bli proppen ur.

Även om inte den offensiva utdelningen är där riktigt just nu så sliter ju ändå spelare som Indrasis och Schroeder stenhårt i backchecken. Det var flera gånger dessa herrar var först hem av forwards när spelet vände.

All in all en ganska bra match där 2p känns rättvist då vi ägde OT. Nu hoppas vi på proppen ut mot modo på måndag. Dom har ju inte direkt övertygat hittills…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Instämmer med egentligen allt.
Däremot ser siffrorna ut att påvisa att Malmö verkar ha gjort en Brynäs i tredje, nämligen spelat på utsidan.
Att spela på utsida är oftast något man ser när det gäller ens egna lag, medans när motståndarna gör detsamma så känner man sig tillbakatryckt.
Bifogar en bild på siffrorna.
Uppladdat:

450x300-image0_0.jpegimage0_0.jpeg

Kommentera