Brynäs IF

725632 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748656

Sv: A propósito de nada
Slaven82: OM man skulle välja att gå vidare från honom bör man säkerställa att ersättaren kommer in samtidigt som man skeppar han. Konceptet att sparka en spelare och hoppas på att det dyker upp något är katastrofalt, med tanke på brist av bredd.

Finns nog dessutom inte mycket pengar kvar efter Söderström, som man nog inte riktigt räknade med från början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Precis, går definitivt inte att skeppa Schroeder utan att ta in en ersättare. Han gör ändå gedigna arbetsinsatser och är klart godkänd defensivt, däremot är offensiven verkligen inte bra. Känslan är att han saknar självförtroende och självklarhet i de offensiva aktionerna.

Det kanske vore värt att kolla med Modo om de går med på en trade, de har ju ett par intressanta centrar som inte heller lyckats där uppe, men samtidigt har deras flerårskontrakt som komplicerar saker och ting.

Det vore nog ganska enkelt att skeppa Schroeder, men jag håller det heller inte för uteslutet att han kan få en islossning i produktionen. Det ser egentligen inte ut som att han är dålig utan snarare som att han bara behöver tillbaka självförtroendet. Han skulle ju kunna få tillbaka det i Brynäs-tröjan också.
Kommentera