Brynäs IF

725632 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748869

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Sparkapital i Lindblom också. När det väl släpper så blir det ketchup. Han är på rätt ställen. Skapar och kommer till lägen. Och under tiden gör han ett hästjobb framför mål. Schroder däremot kommer inte till så mycket lägen än men det är nog mycket självförtroende. Han behöver bara komma på nyckeln.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: Lindblom kommer närmare hela tiden. Tidigare har han mest cirklat i sarghörnen men igår kom han rätt placerad flera gånger. Schroeder är bra i pp där han får tid att utnyttja sin skicklighet med puck, i spel 5 mot 5 får han inte det utrymmet och försvinner då ur matcherna.
Rödin får i mångt och mycket kämpa förgäves och hoppas att kedjekamraterna återkommer sin sina forna jag, vilket är sannolikare i Lindbloms fall. Frågan är bara vad Gällstedt gör om Schroeder efter 15 omg står kvar och stampar? Att göra en rockad med Vesel och Ölund löser inte nödvändigtvis problemet.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: jag är beredd att ge dessa herrar 10 matcher till ungefär.. har det inte blivit bättre är det nog dags att göra nåt drastiskt..
Låst ämne