Brynäs IF

725634 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2748928

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Stenis: "Kan muskelminnet, reaktionsförmåga, explosivitet, muskelmassa och sånt ta en sådan törn av cancern att han inte kan bättre?"

Inte en chans som jag ser det. Han fick cancern säsongen 19/20 (30 matcher spelade) och spelade säsongen efter det 50 matcher och efter det 2 fulla säsonger i NHL (79 matcher och 73 matcher). Hade han inte bedömts stark/frisk osv så hade han ju inte spelat 50 matcher plus 2 hela NHL-säsonger efter den (i 2 olika lag dessutom).

Ingen överdriven skillnad på produktionen säsongen 18/19 (81 matcher och 33 poäng) jämfört med 21/22 (79 matcher och 26p) heller. Han är ju känd för att ha problem med självförtroendet och har till och med blivit petad för att han sätter för mycket press på sig själv

"Han sätter för mycket press på sig själv, säger Philadelphias lagkapten Claude Giroux."
www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8QXAex/oskar-lindblom-petas-satter-for-mycket-press-pa-sig-sjalv

Från Nedsläpp Brynäs:
Niklas Gällstedt tog en av hemvändarna, Oskar Lindblom, lite åt sidan efter de första matcherna.
– Det är lätt att bli stressad om det inte går så bra som man vill att det ska göra. Men vi gnuggar på bra och självförtroendet börjar komma.
www.arbetarbladet.se/2024-10-01/en-applad-for-succestarten-dar-lindblom-togs-at-sidan/

Jag tror mer att det är det som spökar. Han börjar tvivla på sig själv när det inte blir massa poäng och sätter ännu mer press på sig själv som gör att det blir ännu mer "fel" där ute. När det lossnar för honom kommer också självförtroendet komma hoppas jag. Fram till dess hoppas jag att Brynäs jobbar med den mentala biten för såna här spelare som behöver det (Inget unikt för Brynäs, så ska det ju fungera på alla arbetsplatser tycker jag).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Gavve: Ojdå det där låter riktigt hemskt.
Det blir knappast bättre om folk skriver tok om att bryta kontraktet.
Jag tror och hoppas på Oskar.
Låst ämne