Brynäs IF

725659 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2749079

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag är tveksam, även om det absolut kan funka. Om Schroeder kan sköta det defensiva jobbet där nere så, annars ser jag det som lite ovärt. Tappar vi vårt defensiva spel och fortfarande inte kommer igång offensivt så ligger vi otroligt pyrt till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: #11 funkar ju defensivt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sitter och spanar lite på vilka kontrakt som går ut efter säsongen.

Det är fortfarande för tidigt för att fastslå saker helt, men här är mina åsikter baserat på dagsläget:

Ludvig Persson - några bra matcher till och han har nog goda möjligheter att få nytt kontrakt ganska omgående. Tror man väldigt gärna vill ha kontinuitet på mv-sidan.

Anton Johanesson - Brynäs lär försöka skeppa honom så fort han kommer tillbaka från skada. Blir säkert ett bra nyförvärv för någon mindre småländsk HA-klubb.

Johannes Kinnvall - Tycker den är svår. Han är trots allt bara 27 år och är en spelskicklig right-back, vilket alltid brukar vara svårt att hitta. Om han gör en okej säsong och inte kräver jättehög lön kan jag tänka mig en förlängning kring jul, men denna är lite klurig.

Kasper Larsen - Fyller en funktion i truppen som backup och duglig BP-spelare, men svårt att se honom stanna. Tror man gärna vill satsa på exempelvis Aron Dahlqvist som åttondeback nästa säsong, och då finns inte plats för Larsen.

Miks Indrasis - Har absolut chansen att spela till sig ett nytt kontrakt, även om det känns osannolikt. Hade nog haft större möjligheter att bli kvar om Brynäs hade haft ett yngre lag.

Linus Lindblom - Har inte spelat hittils så omöjligt att säga bu eller bä. Givetvis inget bra tecken att han inte platsar, men det ska bli kul att se vad han kan åstadkomma när istiden kommer, vilket den väl lär göra när skador uppstår i fw-väg. Inte så troligt att han blir kvar om han fortsätter att ha svårt att platsa, särskilt om någon av 07:orna börjar närma sig A-laget på allvar.

Anton Ohlsson - Har utvecklats rätt bra sedan förra säsongen. Blir inte överraskad om han skriver nytt 2-årskontrakt inom kort.

Jordan Schroeder - Verkar osannolikt att han blir kvar, har alltid känts som en typisk 1-årsvärvning. Man ska aldrig säga aldrig, men av de etablerade spelarna känns han långt ifrån förlänging, om man säger så.

Greg Scott - Kan tänka mig att Brynäs på sin höjd ger honom ett "skambud", och frågan är om man verkligen vill köra en vinter till i Sverige under de förutsättningarna, eller om han överhuvudtaget fortsätter spelarkarriären. Känns troligt att Brynäs vill ersätta honom med någon yngre spelare med mer fart.

Tyler Vesel - Som väntat inte alls lika framträdande i SHL som i HA. Gör ett bra jobb i fjärdekedjan. Om han är okej med att fortsätta där med en lön därefter kanske han kan bli kvar, annars inte.

Linus Ölund - Är väl den som tillsammans med Persson och Ohlsson som bör vara närmast en förlängning i dagsläget. Perfekt ålder och kanske en framtida lagkapten.
Kommentera