Brynäs IF

725659 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2749093

Sv: A propósito de nada
Och så några förslag från HA på nyförvärv baserat på observationer under säsongsinledningen:

Ludvig Georgsson, 24 år, back, Almtuna. Stor, ganska skicklig och oväntat rörlig. Riktig late-bloomer som jag tror kan bli en jackpot för de som satsar på honom. Hade garanterat fått mer uppmärksamhet om han spelat i en större klubb. Påminner mig lite om en ung Daniel Fernholm.

Maxime Fortier, 26 år, forward, Björklöven. Snabb och riktigt vass i kontringsspelet både i 5mot5 och BP. Skulle nog göra det bra som rollspelare även i SHL.

David Blomgren, 21 år, forward, Djurgården. Precis som Fortier skulle han kunna vara en bra ersättare till Scott i fjärde. Har lite av varje i sin verktygslåda och som en liten bonus är han dutkig i BP. Lär hamna i SHL.

Liam Hawel, 25 år, forward, Oskarshamn. Stor, skicklig och hyfsad på skridskorna. Har dessutom ett fysiskt spel i sig. Har redan intresse från en handfull SHL-klubbar enligt Aftonbladet.

Martin Johnsen, 20 år, center, Mora. Klassisk playmaker som vore ett spännande långsiktigt projekt för en SHL-klubb. Kanske inte så troligt att just Brynäs vill ta sig an det projektet, är väl den krassa känslan.

Alex Ciernik, 20 år, forward, Nybro. Den enda som levererat i Nybro under deras tunga säsongsinledning. Snabb och offensivt skicklig, men lite tunn. Lär spela i en bättre liga nästa säsong om han fortsätter såhär.

AJ Vanderbeeck, 27 år, forward, Kalmar. Skottet gör honom spetsig och intressant. Bra redan ifjol, snäppet bättre nu. Kanske svårt att hitta en roll åt honom i SHL, men spetsiga spelare känns alltid intressanta.

Gustav Salmi-Lilja, 22 år, forward. Mora. Ingen poängleverantör, men åker skridskor bra, spelar oerhört fysiskt och är en retsticka. Skulle antagligen kunna göra precis samma sak i SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs behöver få igång juniorverksamheten igen. Det är där man kan få mest prisvärda spelare i längden, både när de är unga och när de är "hemvändare", istället för att behöva värva dyra legoknektar.

Östbergarna och Svrcek har börjat säsongen starkt. Intressanta spelare.
Kommentera