Brynäs IF

725690 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2749140

Sv: A propósito de nada
SaggeBoy: Det senaste som skrevs där (förra veckan) var att han kanske är redo att börja träna med laget denna vecka. Körde själv med Ove förra veckan enligt GDs träningsrapporter. Finns fortfarande 2 olika träningstillfällen uppsatta denna vecka på hall-schemat för A och B-hallen, "BIF Träning - Herr" samt "Proffs - Träning" där jag tror (alltså ej fakta) att Djoos kört själv förut.

"Proffs - Träning" finns dock inte med nästa vecka medan "BIF Träning - Herr" finns. Kan ju vara ett tecken på att tanken är att han ska slussas in i vanlig träning denna vecka. Eller så betyder det ingenting och jag är helt fel ute.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: ”Proffs - träning” har varit NHL killarnas träningstid men de har ju åkt över för längesen. Så frågan är varför den är kvar i schemat och vad den innebär nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sitter och lyssnar på Sanny och Svensson och det var en ordentlig hyllning av Brynäs publik och arbetet med att sälja biljetter. Även riktigt bra hyllning av Larssons "målgest" där han sprutade vatten och både Sanny och Svensson älskade den.

De nämnde också att HV har det "lite" tufft på bortaplan. De har inte vunnit på bortaplan sen 4/1 förra säsongen (i grundserien, räknar inte in kvalserien). Trodde knappt på den statistiken själv men den stämmer!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Något som kanske nämnts tidigare här under helgen, men som jag reagerar över nu är att vi alltså hade xG mot Malmö på 3.65... det är sinnesjukt högt för att vara en 2-1 match...
Kommentera