Brynäs IF

726183 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2750153

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Bortsett från en 10-minuters period i 2:a perioden efter vårt 2-0 mål så äger vi matchen helt. Roligt att se att 2:a kedjan börjar vakna till liv, viktigt att få igång produktionen från fler.

Jag tycker att Modo, ganska klart, är det sämsta laget vi mött hittills. Kändes väldigt enkelt att skapa vassa chanser mot dom. Där lär det bli kvalspel om inget radikalt sker. En spelare som Olofsson verkar mest åka runt, vara frustrerad och slå sönder klubbor. Det sänder inga bra signaler, han förväntas ju vara en ledande spelare. Ser många likheter med modos lag med vårt som åkte ut.

Härligt att bygga vidare på sviten mot Modo också, vad är det nu 17 raka vinster i tävlingsmatcher?

Rock on Brynäsvänner!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Jugge: Örebro var väl sämre än Modo? Modos problem är att de inte kan utnyttja sina vassa lägen. De kommer till ganska mycket farliga lägen i matcherna, samma sak mot Luleå när jag kollade.
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Blir tufft på torsdag och lördag, med bortaturné mot SAIK och Luleå. Ska bli kul att se hur pass bra vi står upp, även om jag tror på noll poäng på förhand. Viktiga tre pinnar idag.

Vi har för övrigt tre poäng upp till andraplatsen nu. Drömma får man väl?
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Jugge: Har inte följt Olofsson utomlands men alltid uppfattat honom som en "grädde på moset"-spelare i andra SHL-lag. Finns en spets där men verkligen ingen som leder ett lag. Där har nog Modo gått bort sig i lagbygget.
Kommentera