Brynäs IF

726183 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2750240

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
OveJärnkrok: Egentligen är det bara HV hemma nästa torsdag som känns som en trea på förhand. SAIK, Luleå och Timrå kommer bli riktigt tufft. Men det kanske ger sig nu, när andrakedjan bestämt sig för att kliva in i säsongen på allvar och dessutom är Djoos med igen snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Ursäkta för spamm nu. Men jag tycker att allt snack om Indrasis blir lite väl. Håller helt med om att det finns orosmoln runt honom, men 5p på 9 matcher är 5p på 9 matcher. Det ska han fan ha. Som vi pratat om tidigare så är han mycket high risk high reward, och han har ju fått utdelning i poäng. Sen kan man gå djupare in i poängen och se hur han gjort poäng, men poäng är alltid poäng. Fortsätter han bara så, så kommer det ändå se bra ut, samtidigt som han minimerar sina risky plays. Jag tycker absolut att han är godkänd, kanske väl godkänd.
Han ligger på 6 mål bakåt vad jag kan utläsa, men även där ligger Berra på 7 bakåt och Kinnvall på 8 bakåt, dom tre har varit inne på mest. Dock inte inräknat hur många + dom varit inne på.
Kommentera