Brynäs IF

726183 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2750317

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Peja: Tre sköna poäng i en ganska underhållande match och kul med lite mål också. Det är verkligen en annan sport när man ser det live kontra dumburken. Satan vad fort det går där ute!

När det gäller Indrasis så är det väl tyvärr tempot som fäller honom ganska rejält. Tappar han pucken så hinner han inte jaga tillbaka den och lyckas han dra en gubbe så får han inte möjlighet att utnyttja fördelen då spelaren hinner tillbaka i position innan något avslut hinner komma.
Det är väl egentligen problemet med hela förstakedjan. Det blir väldigt statiskt och kontrollerade ingångar där alla kommer lufsande in i zonen ungefär samtidigt. Inte speciellt svårt för motståndarna att ställa upp ett samlat försvar.
Det hade blivit en jäkla skillnad i den femman om den haft en Kopacka-typ istället. Men som alla andra påpekat är det ju ruskigt svårt att se Indrasis spela i någon annan femma. Då är alternativet läktaren i så fall.
Känslan är att Indrasis klara brister sminkas över tack vare Larsson och Silfver samtidigt som dessa båda herrar hämmas ganska mycket och den NHL-kvalitet som borde synas mer är i långa stunder bortblåst.

Haha, Vibbi hann före..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
I afton har vi passerat Djurgården i maratontabellen. Nu är Brynäs trea.
Kommentera