Brynäs IF

726227 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2750538

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
eltifoso: JFK har haft så mycket fel att det blev underhållande. Vore kul att gå igenom det han skrev om Brynäs och Modo innan säsongen och se om något av det har stämt hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Silfverkroken: Från JFK efter vår försäsongsmatch: "Sedan märks det att det är försäsong. Ser man Silfverberg exempelvis så är han rätt långt ifrån vad han borde kunna prestera. Olofsson, Bernhardt, Rundblad och Jasek likaså. Inte ens Ranta har normal fart på benen."

Min snabba sammanställning efter 9 matcher in i säsongen (Modo kanske tackat nej till att avsluta försäsongen).
Silfverberg: 4g, 2A, +2
Totalt 6p

Olofsson: 0g, 0a, -7
Bernhardt: 1g, 2a, -10
Rundblad: 0g, 1a, -2
Jasek: 1g, 0a, -11
Ranta: 2g. 2a. -5
Totalt 9p

Skämt åsido tänker jag inte strö några salt i såren eller sparka på den som redan ligger. Tror JFK mår precis lika dåligt som vi gjort när vi trott på vår lag under tidigare säsonger och sen visar det sig att spelarna inte tror på tränaren/spelsystemet/varandra eller whatever och då spelar det ingen roll att man har skickliga spelare i laget. Vi Brynäsare har alla varit där och vet hur det känns. Sen måste man så klart få skoja lite och gnabbas lite men vi ska komma ihåg att det inte är allt för längesedan vi var nere i skiten och vi vet också hur snabbt saker kan förändras. Tycker det är viktigt att vara ödmjuk än så länge! (43 matcher kvar och allt kan hända).
Kommentera

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Silfverkroken: ”JFK har haft så mycket fel att det blev underhållande. Vore kul att gå igenom det han skrev om Brynäs och Modo innan säsongen och se om något av det har stämt hittills.”

I de blindas rike är den enögde konung
Kommentera