Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750577

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Leksands-torsken svider. Hade Brynäs lyckats ta 3p där hade vi varit 3a.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Brynäsgubbe: Tänk om inte om fanns...vinst mot leksand och Malmö...1:a i serienn
Låst ämne

Sv: Brynäs - Modo 2024-10-14
Har nu varit inne på tre matcher.
Frölunda, Leksand och Malmö.

Mycket positiv till den nya jumbotronen, fick ett kort snack med ledventure.

- Det ska tas beslut om hur de ska klä in jumbotronen, nu kan man se baksidan av led-skärmarna, det ska åtgärdas, förmodligen med en duk.

- Skärmarna runtom hela arenan skulle ta någon vecka till för att bli redo att användas, främst kalibrering som ska göras, inkoppling och montage är klart. (detta sades efter matchen mot Leksand)


Man har valt att köra ett liknande intro som tidigare, av bekvämlighetsskäl? Rätt så missnöjd. Är ruggigt jävla trött på "Brynäs hej hej" som vi nu har hört i över 10 år, tröttsamt och pinsamt hur man inte kan göra saker bättre när det gäller intro. Släng de två eldarna åt helvete också eller addera 6 stycken till de två befintliga för att visa att de menar allvar.

Eje Berglund har lagt av, ta in han i föreningen och få hjälp med pyroteknik. Vattenfall från nya jumbotronen osv... Eller varför inte köpa in ett par strålkastare som placeras runt rinken med sikte upp mot taket. Finns galet mycket att förbättra om man vill...

Nej, hoppas på en rejäl satsning gällande intro inför nästa säsong när de är varma i kläderna med den nya utrustning som finns.

Annars, vilket jäkla rolig start vi fått ändå!
Låst ämne