Brynäs IF

725682 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750632

Sv: A propósito de nada
Ponera att Djoos är tillbaka på torsdag/lördag... Hur formerar vi backarna? Jag hade gärna sett följande:
Djoos - Andersson
Söderström - Dasset
Berra - Kinnvall
Lindstein

Sittplats = Larsen, Persson
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
saile39: Jag tänker att Djoos och Andersson kanske blir lite tunna fysiskt, samtidigt vill man gärna ha en left/right i varje par. Då blir de 2 första backparen så här:

Djoos - Söderström
Charlie - Andersson

Alla backarna är så pass skickliga så jag tror nog alla kan spela med alla. Men det här känns ”optimalt”. I övrigt håller jag med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Det ser bra ut tycker jag. Kanske att man kör Djoos - Andersson som andra backpar i början iallafall, och kör Söderström - Chucky som första.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: tycker det ser ut som det rimliga och vettiga!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Det ser vettigt ut. Speciellt nu när Kinnvall börjat komma igång lite (var själv tveksam första matcherna). Största frågan är väl om Söderström - D'Astous spräcks eller inte. Spräcks inte det backparet finns det ju inte så mycket alternativ för Djoos än just Andersson (tvivlar på att Berra/Kinnvall spräcks).

Är alla hela och friska så tror jag inte att Viktor Perssons korttidsavtal förlängs heller. Han skulle må bättre av mer speltid i HA istället för att sitta på läktaren och vänta på skador/sjukdomar. Bygga på självförtroendet där och sen "komma tillbaka" (om allt går bra så klart).
Kommentera