Brynäs IF

725690 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750687

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hur tänker du med vikten av leftare och rightare i varje backpar? Jag tänker att det finns fördelar med båda fattningar på båda sidorna, antingen har man fattningen inåt och bra läge att avlossa storkanonen på direktskott, eller så har man bättre möjligheter vid spelet längs med sargen🤔

Tänker att det kanske inte behöver vara styrande🤔
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Cardigan Daffipoff: Det där är en stor grej i NHL, men kanske inte lika stor här hemma (se länkar). Jag antar att man vill att de flesta ska spela på sin starka sida men eftersom det finns fler vänsterfattade än högerfattade är många leftare vana att spela till höger. Däremot är det förmodligen ganska få rightare som är vana att spela till höger, även om Viktor Söderström fick göra det när han spelade Ihop med Viktor Persson.

Nu när vi har så många rightare tycker jag att det verkar vettigt att sätta ihop varsin right med varsin left.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Intervju med Greg.

"... Oavsett vilken roll jag har försöker jag göra mitt jobb så seriöst jag kan... Jag fokuserar inte så mycket på när eller hur jag spelar, utan ska bara ge hundra procent varje gång jag får höra att jag ska in på isen. Oavsett var coachen sätter mig kommer jag komma häcken av mig"

För evigt en av oss!
Kommentera