Brynäs IF

725785 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750913

Sv: A propósito de nada
Tommy: "Kinnwall är det(?)"

Kinnvall har väl bara kontrakt denna säsong? Betyder så klart inte att han inte kan få förlängt för det men kanske inget man ska ta förgivet om han inte spelar upp sig och/eller är billig.

Hur fungerar det förresten med Lindstein? Kan han lånas ut ännu ett år om han inte bedöms vara redo hos St Louis?

Edit: Vet ej vad Kinnvall tjänar nu men 2022 låg han på 200-250k i månaden i Brynäs (enligt Expressen). Ingen egen värdering i om han tjänar mer eller mindre än det i dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag har väldigt svårt att se hur Lindstein ska ta en plats i St Louis. I mina ögon är Samuel Johannesson före honom i utvecklingen och inte ens han tar en ordinarie plats i NHL laget. Enligt mig går ju Johannesson före och han är ju just nu i AHL laget. Och senast var Johannesson en toppback i SHL. Sen om man vill få över Lindstein dit ändå för att harva i Ahl, ja kanske. Men en plats högre upp har jag svårt att se. Så frågan är om han verkligen åker över. Återstår att se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: svårt att veta hur de tänker inför nästa säsong, beror väl bland annat på budget och tillgång till spelare. tycker bara att det är intressant att fundera över uttagningsprinciper. Jag är lekman och har ingen erfarenhet av att bygga lag eller ta ut ett lag inför match
Kommentera