Brynäs IF

725773 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2750981

Sv: A propósito de nada
Jonnyrocker: Jag tycker faktiskt synd om HV:s supportrar.
Vad länge har han haft jobbet? Sen sommaren?
Och så ska han bygga laget.
Vem blir hans värvning som nästa SC inte vill ha?

Man har redan Nyberg på 3 år..

Dom är värre än Brynäs..
Och när det var som mest snurrigt här, då var det inte så lite.

Tack gode gud för Svedman.
Han har inte bara fått stopp på blödningen. Han har fått en halt och lytt komapatient att kunna springa maraton på 3 år.
Nu är det inte nått mot personer som lagar/ligger i koma.
Men det fattar ni väl (men bäst att skriva).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Hv har haft mycket framgång sedan 95, så visst gör det inget om de får kämpa lite. Men detta var nog det absolut sista de behövde. Han kan säga vad han vill men han är i Carolina redan mentalt. Lägger mitt bet på att Sundh får chansen eller annan ex-spelare. Fel väg att gå men känns troligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Tycker detta är viktigt att säga. Man tycker ju synd om supportrarna men inte klubben. Precis som att jag tror att många led med Brynässupportrarna när vi hade våra tuffa år men ändå hånade Brynäs för hur misskött föreningen var då. Man får liksom göra skillnad på supporter och klubb (idiotsupportrar finns hos alla klubbar, jag vet).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: det jag tycker om med svedman är det sätt han har arbetat, att våga behålla alcen förra året genialt medans dom flesta av oss sa sparka honom och se nu, inte många fel på honom sen dess hittills. När de kommer de kinnvall och lindstein så minns jag att första podden med Gällstedt på gd så sa ju Gällstedt att han helst vill ha tre leftare och tre rightare och med tanke på hur jämnt det är mellan kinnvall och lindstein så får de mig att tro att kinnvall kommer behålla sin plats bredvid bertilsson
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: ”Tack gode gud för Svedman.
Han har inte bara fått stopp på blödningen. Han har fått en halt och lytt komapatient att kunna springa maraton på 3 år.”

Kunde inte sagt det bättre själv.
Ändå skulle han enligt vissa fått foten både 1, 2 och 3 gånger.
Svedman har gjort underverk för vår förening.
Kommentera