Brynäs IF

726394 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2752510

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Forsberg 1978: Passa er Luleå!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Det var så mycket snack om att Brynäs skulle behöva förlita sig på kärnan av spelare som spelade ner oss till HA. Skulle dom verkligen kunna vara avgörande på den här nivån, eller skulle Brynäs åka ur igen?

Greg Scott sliter som ett djur ikväll och gör inte ett fel på hela matchen. Alltid glad och proffsig, var han än spelar och oavsett istid.

Simon Bertilsson får både en, två och tre tacklingar i huvudet, står pall och gör en bra match (med reservation för 1-1-målet, där många var dåliga). Alltid trygg med pucken och sätter sina förstapass från egen zon på blad varje gång.

Anton Rödin? Han har motsvarat förväntningarna och mycket mer därtill! Han har varit vårt nav, våra lungor, vår härförare och vår titan dom senaste matcherna. Anton håller måttet med råge och är en topp 6-spelare man verkligen kan lita på!

Nu åker vi upp till Skellefteå, spelar ut dom regerande mästarna efter noter i första perioden, lite svajigare sedan, MEN vi krigar oss tillbaka och tar TVÅ poäng i Skellefteå.

Gälla och staben ska också ha cred. Ett sånt här bra grundspel vet jag inte senast Brynäs hade. Alla i laget drar åt samma håll och det SYNS!

Nu har jag svängt totalt från min idé att vi ska vara glada över poäng på Norrlandsturnén. Vi kan fan spöa Luleå på lördag. Vi är ett slutspelslag i år. Lite fler chanser i mål så är vi ett topp 6-lag i år. Defensiven sitter, målvaktsspelet sitter, boxplay sitter. Nu är det bara PP och mål som saknas.

Det är kul att vara brynäsare igen!
Framåt, stolta BIF!
Kommentera