Brynäs IF

726427 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2752959

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Det är så underhållande att läsa igenom HS när man vet hur det slutar.
Många skribenter dras mellan hopp och förtvivlan.. Brynäs dominerar mot de svenska mästarna och allt är frid och fröjd. Direkt matchen kvitteras börjar olycksfåglarna komma in, de som väntar tills det börjar gå dåligt, att börja skriva av sig all deras livs olycka här.
Helt sjukt.
Man förvånas inte heller av oförmågan till nyans, att vara konkret, konsekvent eller att ta saker med en nypa salt. Det spys galla över enskilda individer, för att i nästa sekund hyllas. Tekningsprocent spelar ingen roll, förrän Brynäs förlorar den statistiken. Målvakterna är bra, tills de helt plötsligt är "såll"... Finns noll rim och reson i stridens hetta.
För både gott och ont.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
saile39: Ja, man tycker ju att allt detta engagemang och intresse för laget som dom värsta olycksfåglarna uppvisar, borde kunna gå hand i hand med lika mkt nyansering och kunnande.
Tyvärr verkar det vara tvärtom i de flesta fall: ju större engagemang, gapande och negativitet, desto mindre nyansering och kunnande...
Egentligen inte så mkt att göra åt, mer än att peka på hur irriterande och samtidigt fascinerande/ skrattretande det faktiskt är...
Kommentera