Brynäs IF

726430 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2752989

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
OveJärnkrok: definitivt. Tycker han har liret i sig, men varit lite mjuk i inledningen. Tyckte mig se lite mer pondus igår. Hoppas det fortsätter att växa!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Supportern: Helt enig!

Något annat jag tycker om är att olika spelare tar ansvar i olika matcher (ren känsla från min sida). Om det t.ex. inte kuggar i för Silfver så kan Rödin göra det bra istället. Gör inte Rödin det kan t.ex. Bobby driva på. Och fungerar inte ens det kan Vesel och Scott driva på t.ex. (Bare rena exempel här). Vi har liksom 4 stabila kedjor som kanske inte alltid producerar massa poäng MEN de gör också väldigt få misstag (betyder inte att det alltid är perfekt).

Känns verkligen som att vi fått till ett bra lag helt enkelt. Finns absolut saker som kan förbättras (effektiviteten har ju varit sådär, tur eller skicklighet vågar jag inte svara på) men vi har ju knappt gjort en dålig match än (hela matchen menar jag nu). Och vi är liksom alltid med även om vi inte får in puckarna.

Är så himla små marginaler att om vi tagit en poäng mot Leksand (vi släppte ju in ett i BP i slutet och förlorade) hade vi legat på fjärdeplats. Hade vi också vunnit i OT hade vi legat på delad tredjeplats. Hur många hade trott det 10 matcher in på säsongen? Speciellt när vi saknar Djoos också...
Kommentera