Brynäs IF

725834 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2753079

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Bryppanhejhej: Tycker föreningen gör ett sjukt bra jobb att fylla arenan. Det är uppdateringar om biljettläge, erbjudanden vis mejl, aktiviteter på sociala medier osv.
Kanhända att någon klagar på att biljettmarginalerna minskar men folk drar folk så det och merförsäljning jämnat ut det. När man blir påmind om matcherna, hemvändarna och återkomsten så lockar det åtminstone mig att ta flera turer upp till arenan än normalt, även när man har några timmar bort. Dessutom, förr valde man lite match efter vilka man mötte. Nu kvittar det, vi har chansen att slå alla om det är en bra dag!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
Silfver: Sen är det klart att man blir mer sugen på att åka upp (när man bor några timmar i från menar jag nu) om man vet att det är 6500+ på plats jämfört med att åka upp och det är 4000 på plats. Det lockar nog också fler folk. Håller helt med om att det görs ett bra jobb med att locka folk på alla möjliga sätt. Och ser man publiksiffrorna lockar det än mer att sikta mot fullsatt som supporter också (i.a.f. för mig).

Henrik (Digital SLO) gör ett jäkla bra jobb på Twitter (säkert andra plattformar också) med att promota och till och med ge bort biljetter (främst på ståplats som är svårast att fylla som det verkar). Detta var inför Modomatchen t.ex:
"Som tack för stödet under torsdagen och lördagen ger vi bort 50 plåtar till klacken på måndag."

Sen finns det så klart fler än Henrik som gör ett bra jobb med biljetterna. Det finns säkert biljetter som delas ut till skolor osv också som inte syns utåt för oss här som också är viktiga.
Låst ämne