Brynäs IF

726334 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2753615

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Brynäsgubbe: Du skulle kollat på Kronwalls analys av Söderström i studion. Istället för att åka runt i egen zon och följa sin gubbe avvaktade han i slottet stillastående och kunde därmed stoppa en målchans. Tycker vi spelar bra defensivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Slaven82: därför man gillar Kronwall. Så ofantligt bra analys expert! Ser sånt ingen annan ser och förklarar allt underbart bra och enkelt!
Kommentera

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Slaven82: Vi gör ju något rätt defensivt (inte bara backarna) när vi i perioden bara släpper till 4 skott mot serieledarna. Luleå hade liksom 9 matcher där de gjort första målet i (av 10, innan denna match så klart).

Tycker detta börjar bli ett mönster över tid. Vi har mest zontid, vi skjuter mest i SHL och vi släpper till väldigt lite skott också (inte minst men nära). Vi drar på oss minst antal utvisningar och har bäst BP i ligan.

Det är liksom väldigt mycket vi gör rätt defensivt som gör att vi kan vara offensiva också. Betyder inte att allt är perfekt för det och det vet ni lika väl som mig (PP, skotteffektivitet & vår andra period t.ex.).
Kommentera