Brynäs IF

726305 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2754101

Sv: A propósito de nada
Jugge: Att vi fans får hybris. Ikväll är det dock omöjligt att få hybris för bättre än så går det inte att genomföra en bortamatch mot serieettan. Hatten av alla bäst men Söderström Wow!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Har något tänkt på att vi har gjort första målet i 9 av 11 matcher? Bara mot Färjestad och Växjö vi inte gjort det!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: ” Att vi fans får hybris. Ikväll är det dock omöjligt att få hybris för bättre än så går det inte att genomföra en bortamatch mot serieettan. Hatten av alla bäst men Söderström Wow!”

Ja, fortsätter det så här blir dysterkvistarna snart arbetslösa. Idag fanns det tamejfan inte mycket att jaga upp sig över. Sobrilen fick ligga kvar på vardagsrumsbordet när tredje perioden skulle börja.
Det är stabilt!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Jag förstår inte riktigt hur Arizona kan ha fått ut så lite av Söderström alla år där. Sån sinnessjukt stor talang. Nåja, klagar inte då vi får njuta av honom här istället.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Ja. Vad säger man om Katten.

Han åker ju skridskor i egen zon som en krabba. Ser ut som han åker mer i sidled än framåt. Han har helt klart mer tid än andra.
Man såg på tredje perioden med ett lugn som man inte haft sen slutet av förra säsongen då Brynäs vann allt. Stängde av med 5 kvar och var säker på att man skulle vinna.

Vad har tränarna sagt till laget egentligen?
Kommentera