Brynäs IF

726297 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2754309

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Nu har det gått ett tag sedan Luleå matchen, vi vann, vi "förnedrade" Bulans gäng, vi tog 2 pinnar mot SAIK, vi presterar över alla förväntningar osv. nDet är extremt viktigt att vi inte flyger iväg och tror att vi är oslagbara för förluster kommer och det är bara att acceptera det men fortsätter vi som vi gör (ber till gud att vi slipper skador på bärande spelare) nu så kan det det bära hela vägen. Försvarsspelet är helt galet bra, vi har 4 femmor som gör häst jobbet. Ibland är det Silvers femman som levererar, ibland Antons och ibland Kopacka. Den fjärde gör något jelt fantastiskt som många inte ser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
lapad: Brynäs har ett bra lag man har förstärkt bäst av alla lagen. Blir inget sm guld men ni blir ett mittenlag när deta är klart.
Läste mycket här när ni tråkigt nog åkte ur man blev lite ledsen över hur jobbigt många hade det.

Så jäkla kul och välförtjänt att det går bra för er nu 👍

Har ett helt gäng vänner som håller på Luleå och dom är inte på så bra humör nu TACK 😂
Kommentera

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
lapad: det tycker jag Gällstedt & co löste kanon bra i HA.

När man redan vart klart bäst så pillade dem fram sån bra mentalitet att man vann dem 10 sista grundseriematcherna och lyckades bara förlora en match i slutspelet 💪🏼


Så därför känner man sig ändå inte så orolig över att laget ska tappa ödmjukheten😮‍💨
Kommentera

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
När man ser tillbaka på de två senaste matcherna så är det egentligen inte de fem poängen som imponerar mest, nej det är arbetsinsatsen, moralen, energin och klubbhjärtat som ALLA visat.

Man gör en sämre period, andra mot Skellefteå, visst, den kostar väl kanske en seger vid full tid, men vem bryr sig?! Älskar detta Brynäs! ❤️🖤💛
Kommentera