Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2754846

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
KalleTeodor: Tycker det Sasse skrev i sin krönika i fredags är så himla bra skrivet (citatet är ju från Alcén dock) och något jag håller med om till 100% med tanke på vad vi supportrar (och föreningen) varit med om senaste åren.

"”Never too high. Never too low”, är ett uttryck sportchefen Johan Alcén brukar slänga sig med. Det han menar är att ingen ska sväva iväg när det går bra. Men dyk heller inte för djupt när det går dåligt."

Gäller att vara glad när vi vinner men inte tro att vi är oövervinnerliga för det och att ej heller deppa ihop och tro på kvalserien för att vi har en dålig match (eller 2 eller 3).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Gavve: Det reagerade jag även på, med citatet. Ludde P i sin intervju efter matchen var noggrann att poängtera: "Man får inte bli för hög, eller för låg" vilket säger mycket om att man fått spelarna att köpa in på den metodiken. Mycket bra jobb av ledarstaben!
Låst ämne

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Gavve: På tal om ”glad när man vinner”.
Något som jag tycker är lite anmärkningsvärt är att nästan varje gång en spelar i Brynäs intervjuas så nämner de att de tycker vi ”spelar en rolig hockey”.
Känns som en nyckel i att få med sig spelare i sitt system är att det ska vara just roligt.
Mikkos hockey var ju ett typexempel på den motreaktion som en tråkig hockey tillslut mynnar ut i. Det var kul första säsongen för att hockeyn var någorlunda vägvinnande, men när verkligheten kom ikapp och vårt spel blev synat så vart det både ineffektivt och tråkigt för spelarna.
Något som i sin tur resulterar i att varje spelare kör sitt race och tummar på spelsystemet.
Låst ämne