Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2754891

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Jugge: inte ens Larsen och Johannesson är konstiga, de skrev sina kontrakt i allsvenskan, Johannesson var ett av div1 största utropstecken och många trode han skulle kunna bli riktigt bra i hockeyallsvenskan, Larsen var intagen som en 6-7 back och var extremt low risk. att de är kvar nu kostar nog inte många kronor så inte värt att bryta kontrakten
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Luleå - Brynäs 2024-10-19
Charles: Bryta kontraktet låter väl kanske lite extremt här (från Brynäs sida bara) då det inte lär kosta mycket att ha dem i reserv som du säger. Frågan är väl snarare hur mycket tålamod spelarna har innan de ber om att få gå vidare när de inte får speltid alls.

Både Johannesson och Larsen skulle ju lika gärna kunna lånas ut till HA och tas hem vid behov för att täcka upp vid skador/annat (kanske redan undersökts men inget lag vill ha dem?). De lär ju inte få mycket speltid när vi är ordinarie lag (Lindstein eller Kinnvall som sjundeback liksom), inte ens när Viktors korttidskontrakt avslutas (antar att det inte förlängs).

Samtidigt har vi ju en sån som Edvin Nääs i J20 som (tids nog) borde slussas in i A-laget också (bara ett exempel här, har inte full koll på just honom) och han kanske skulle göra ett (minst) lika bra jobb som Larsen eller Johannesson som sjundeback över en kortare tid (JVM för Lindstein lär väl vara en självklarhet som exempel).

Edit: Chocken när jag läste att Patrik Berglund var klar för VIK och sen visade det sig att det alltså var i ledarroll:
hockeynews.se/nyheter/uppgifter-patrik-berglund-klar-for-vasteras
Låst ämne