Brynäs IF

726148 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755239

Sv: A propósito de nada
Verkar som vi fått rätt här på HS om backuppsättningen.
Mitt stekheta tips inför torsdagen:
Söderström - Dasset
Djoos - Axel
Bertil - Kinnvall
Lindstein
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
saile39: suck, Kinnvall. Dock säger det en del om vårt lag när han gått från att vara vår toppback till att spela i tredje backpar. Men högre än så tycker jag inte ha håller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Personligen tycker jag att Lindstein förtjänar att få spela. Skulle hellre ställa Kinnvall åt sidan. Kinnvall har varit inne på överlägset flest mål bakåt och är den enda back som ligger på minus i +/-.

Samtidigt är Lindstein här på lån, kommer att försvinna på JVM (och troligtvis försvinna helt nästa år) medan Kinnvall är en spelare med kontrakt över nästa år. Men tråkigt att någon petas av den anledningen, bästa laget ska spela.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
saile39: Ja det lutar väl åt det där. Förståeligt men också synd då jag tycker Lindstein spelat upp sig ordentligt denna säsong och har utöver det oerhört bra underliggande siffror. 8 i hela Corsi-ligan i SHL på 61% CF% (av spelare som spelat mer än 7 matcher) tyder ju ändå på att han gör mycket rätt. Kinnvall har som jämförelse 56% och Bertilsson 52%. Victor Söderström har också 56% och D'Astous 58%.

Bara Larsson (62%) och Silfver (61%) som är uppe på de siffrorna i Brynäs. Strax efter är Indrasis på 60% och sen Rödin på 59%. Axel har 54% så man kan inte säga att det bara är pga honom som Lindstein har så bra siffror heller.
Kommentera