Brynäs IF

726268 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755436

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Tack, otroligt ledsamt och säkert traumatiskr, men har man lite konsekvenstänk kan sådana saker undvikas, tänker även på dom tre grabbarna i Luleå som omkom så jä… onödigt, ( parantes i sammanhanget, jag vet)…

Hur som helst, ingen spelare som hör hemma eller ska vara i Brynäs…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Djoos tillbaka, skithärligt, Vart ska backlinjen nu ts vägen med 8 + 1 backar med Persson, där de på isen utan Djoos redan påvisat bra kvalitet.
Djoos och Andersson känns intressant.
(Sen är det ju kemi med Berra Kinnvall, Söderström Charlie så dumt att dela dem just nu.) Andersson som jag inte var 100 på över hela banan har ju gått från en bra HA-back till en bra SHL-back. Tar han ytterligare steg med Djoos (vilket bör bli svårt) så blir han nästan på en nivå där han kunde få prova på en träningslandskamp. Jag trodde Theo skulle va den 6e backen där först men f@n det är kul att se att Anderssons utveckling där. Och Theo är ju fortfarande bara 19år ännu fast han känns äldre, men han har ju JVM-lagets matcher att komplettera med. Och skulle han bara få var 3de match som ordinarie med över 15min istid så kan han ff bygga kropp. Han är 87 pannor tung redan tänk om han kunde bygga en +5kg till - vilken back han skulle bli.
Jag ser bara positivt på detta.
Funderingen är Persson och Larsen.
Larsen kommer inte få chansen om inte backarna är skade på hög. Jag tror han har en chans att bli bra HA/Liiga-back ändå om han som tvåvägsback skulle fokusera på att bli defensiv.
Persson vill jag behålla för att se var han kan ta vägen men han skulle må bra av att gå till annat shl-lag och ha en 3de backpar plats. Men jag vill inte förlora honom.
Söderström kan åka över igen, Theo också, Charlie har ju lite ålder nu för NHL men fick Björk chansen så man vet ju inte med Charlie heller. Så min poäng är att ha Persson kvar som en 7de reserv är inte fel på lång sikt när vi inte vet om han är en senutveckling spelare. Han bör vara enormt billig iaf om Alcen förlänger innan någon annan bjuder högre. Så släpp Larsen borde vara det bästa.
Johannesson skulle man ha brutit med och köpt ut i HA innan han gick sönder (hoppas han byggt på sig lite vikt i sin rehab, så han kan ta lite fysiker sargspel också - då kan han ha en roll i HA, typ som Kingen Larsson som var mer en sköldpadda på rygg i shl, även om han hade otroligt fina pass där.
Som sagt skithärligt att Djoos är tillbaka, undrar nu hur backlinjen ska ta vägen.
Kommentera