Brynäs IF

726268 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755542

Sv: A propósito de nada
JawKee: Det stämmer att det räknas in. Men vi har (enligt SHLs egna statistik) inte gjort ett enda mål i Boxplay. Vi sticker inte ut i och med det dock då det "bara" är 6 av 14 lag som lyckats med det än så länge.

www.shl.se/game-stats/teams/penaltyKilling?ssgtUuid=qeb-73qtP8d19&&count=25

Lite "kul" statistik är att om vi inte släppt in sista målet mot Frölunda i slutsekunden hade vi släppt in lika många mål i BP som i PP denna säsong. Nu har vi 2 i BP och 1 i PP istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
För er som inte har lyssnat på podden Hockeylabbet pratar de ganska mycket om Brynäs (inslag nummer 1) i dagens avsnitt. Defensiven hyllas och även expected goals tas upp. Mycket backsnack där Lindstein och D'Astous har bäst statistik (Lindstein typ 8e bäst i SHL har jag för mig att de sa, minns inte om det var totalt eller av backar) men Axel och Söderström är på väg mot deras nivåer också. Kinnvall sämst i laget bland backarna (betyder inte att han är dålig för det, men hans statistik är sämst bland backarna just nu).

Det är ju detta som gör att det tar emot att sätta Lindstein som sjundeback just nu. Alla siffror (enligt Hockeylabbet som jag antar är rätt insatta) pekar på att han är en elitback (deras ord) och bland de bästa backarna i ligan just nu (notera, just nu, 11 matcher in).

Onekligen ett litet lyxproblem när vi supportrar har svårt att välja vem som ska vara sjundeback. Tur att det inte är vi som bestämmer kanske...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Joona Luoto ska vara med i HV71 i matchen mot Brynäs.

Så det blir väl han och Stål lyrenäs som gör säsongens första mål😮‍💨 så gör vi minst 3 så löser det sig 😂💪🏼
Kommentera