Brynäs IF

726268 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755571

Sv: A propósito de nada
saile39: Domedagsprofetior är vårt mellannamn här. Går nog inte att undvika när det skrivs i affekt alla gånger (även jag kan sväva i väg när det ser ut som skit för stunden). Sen kan man se lite nyktert på det dagen efter istället.

Det jag däremot önskar att man kunde undvika är ju att bli arg på varandra för att man inte håller med om varandra vare sig Brynäs spelar bra eller dåligt. Blir så tråkig stämning då tycker jag. Rikta skit mot laget (inte personerna i laget) när det går dåligt, absolut, det köper jag. Men att lägga ilskan mot andra supportrar som kanske ser mer nyktert på saker än en själv... nej det gillar jag inte. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Intressanta diskussioner gällande Lindstein/Kinnvall.
Som många varit inne på, ett lyxproblem.
Jag tror att anledningen till varför man väljer att ”peta” just Lindstein till förmån för Djoos är främst av två anledningar.
1. Man vill inte gå ifrån konceptet left+right då det är en grundsten i vårt spel att kunna vända spelet snabbt från back -> back upp till forward.
2. Det blir naturligt att alternera mellan Djoos och Lindstein jämte Andersson då Andersson är så jäkla stabil och spelar sitt spel oavsett vem som är intill.
Rimligtvis så delar Djoos och Lindstein på uppgiften inledningsvis för att senare ta beslut hur hårt man vill gå på 6 backar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Nej precis, det gäller att trivialisera hela problemet där... allt är trots allt bara sport, det ska vara kul och skapa en gemenskap! Däremot är jag likadan, mår som Brynäs mår. Tjejen vill inte umgås med mig under hockeymatcher :D
Kommentera