Brynäs IF

726281 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755598

Sv: A propósito de nada
Farsang: Kan sammanfatta vad de sa om Brynäs: + plus + plus o s v. 🙂
Också att till skillnad mot Modo förra hösten så har Brynäs underliggande siffror som matchar framgången. Rekommenderar att lyssna på. Som någon skrev - kul att höra om Schroeders fina statistik - ”lyckad värvning”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Hockeylabbet påvisar också att Brynäs fjärdekedja är lagets klart svagaste formation och att den har problem i defensiven. Man kanske inte ska överdriva deras insatser hittills, även om de gjort några mål och varit klart bättre än den fullständigt urusla fjärdekedja som Brynäs hade den senaste SHL-visiten. På tal om den blev Kvist matchvinnare ikväll när Västerås besegrade Vimmerby med 2-1. Gillade kämpatakterna som han och Birgersson hade, men de var och är allsvenska spelare.

När det gäller Lindblom och Ohlsson vs J20-forwards, så borde man givetvis ge de bästa från J20 chansen på träningarna. Tror tränarna har rätt bra koll på det där, men inom några månader lär åtminstone någon knacka på dörren rejält.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Hoppas att det inte blir Holyday on Ice pga underskattning imorgon. 😵‍💫
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jag skulle nästan vilja säga att vi redan varit i en liten svacka. Dvs en offensiv svacka. Nu senaste tiden har det släppt lite mer. Vi har ändå hållt oss kvar i matchen tack vare vår otroligt starka defensiva sida. Sen om man kan kalla det svacka - nja kanske går att diskutera. Ser vi dock till PP så är vi inte alls bra där, ändå är vi i top6 skiktet i tabellen. Så det kanske ändå går att se att det är en svacka, även om det är en liten en. Vi har fortfarande mycket mer att ge framåt. Hoppas bara att defensiven sitter kvar.
Kommentera