Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755873

Sv: A propósito de nada
Tycker man gör rätt som väntar med en förlängning. Det har endast gått 11 omgångar och mycket kan hända. Även om jag inte tror att det kommer bli platt fall för Brynäs så tycker jag ändå man ska vänta. Tycker man ska utvärdera efter 52 omgångar angående Gällstedt. Funkar spelidén i SHL, har man bra vardagliga vanor, respekterar spelarna tränarna, köper spelarna sina roller osv. Tror dessutom det är i Brynäs Gällstedt vill vara och därför svårt att se att han skulle nappa på något annat SHL lag. Det är väll isåfall om han vill tillbaka till Schweiz men det har jag svårt att se just nu. Gällstedt är ju inte heller dummare än att han vet att om han gör bra ifrån sig i Brynäs kommer de vilja förlänga med honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
William2325: Det har inte gått 11 omgångar med Gällstedt. Det har gått 1 säsong och 11 omgångar. Du är nog tyvärr ganska naiv om du tror att Brynäs kan vänta tills hela säsongen är färdigspelad med att förlänga kontraktet med en succétränare. Så sent gör väl inga klart med tränare till efterföljande säsong i SHL, förutom vid avvikelser som Rögles oväntade slutspelssuccé?

Du tar verkligen Gällstedt för givet något oerhört om du tror att han är beredd att vänta tills säsongen är över med nytt kontrakt. Jag ser en mycket större risk i att göra det än att förlänga vid årsskiftet.
Kommentera