Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755908

Sv: A propósito de nada
JawKee: Min poäng är också att mycket kan hända i andra klubbar. Fler än man tror nu kanske kommer leta nya tränare om några månader. Varför skulle inte Gällstedt kunna vara ett intressant namn för klubbar som Växjö, HV71 och Leksand om han är tillgänglig när de letar nya tränare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Kanske låter naivt, men tror inte konkurrensen främst kommer från SHL. Det är snarare NL och Schweiz som jag ser som ett hot. Dels på grund av hans historik där och hans prestationer som huvudtränare hittills. Tycker inte det är panik än, men det är klart att frågan borde hanteras inom kort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sen är ju inte "inget kontrakt på bordet" samma sak som att de inte diskuterar kontrakt eller till och med är överens (ingen värdering i något av dem för min del). Det är väl klart att sportchefen hela tiden (inte 24/7 så klart) diskuterar tränarfrågan över tid då han redan nu planerar inför kommande säsong(er). Speciellt eftersom vi har det lugnt och stabilt i gruppen/föreningen nu jämfört med tidigare säsonger och mer fokus kan läggas på kommande säsong istället.

Klart att Alcén inte kommer stå där i slutet av säsongen och säga "nej det blev visst ingen fortsättning och vi hade ingen aning". Eller ja, man ska väl aldrig säga aldrig (HV71 just nu tänker jag på).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut är det så. Mycket kan hända i alla klubbar, även i Brynäs. Låter sunt att alcén lärt sig av sitt misstag med Manner. Säger heller inte att man ska vänta tills säsongen är är över. Men minst dubbelt så många matcher än vad vi spelat nu skulle jag säga. Tycker inte att det är ett dåligt tecken om man väljer att vänta lite till. Sen är jag på utsidan så klart men jag ser det inte att sannolikheten är så satans hög att han skulle lämna och hoppa på något annat. Brynäs betyder nog en hel del för honom. Det är vad jag tror.
Kommentera