Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757670

Sv: A propósito de nada
Smolk i glädjebägaren i går när jag åkte hem. Första gången på länge jag tagit bilen och kom tidigt, såg inga funktionärer som tog betalt för parkeringen, så trodde att dom inte kommit ännu. Så har jag 500 spänn i pböter från något parkeringsbolag när jag kommer till bilen. Vi såg faan inga skyltar. Upplagt för att dom jävla blodsugarna ska kunna sko sig. Jävligt dålig stil av föreningen. Så jävla förbannad så jag överväger att faan gå ur föreningen. Inte mitt Brynäs som håller på så! För det är väl Föreningen eller vårt arenabolag som äger parkeringen? Bara business nuförtiden. Vart tog föreningsandan vägen med trevliga funktionärer på parkeringen som man gärna betalade till?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Parkera nere mittemot Gavlegrillen så får du stå gratis och lite motion på köpet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Oavsett vem som äger parkeringen så brukar bevakningen skötas av ett P-bolag som i ett sånt upplägg ofta inte har andra intäkter än felparkeringsavgifterna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Fast det är bra skyltat, sitter på varje "länga" med betalningsinfo - Men såklart nästan omöjligt att veta om man inte tittar efter några... Parkeringen äger och driftar kommunen numer.
Men ja, de är stenhårda varenda hemmamatch, en centimeter fel eller inte betalat så är det böter direkt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Men Brynäs äger inte parkeringen längre. Gävle stad tog över den under pandemin har jag för mig så den fadäsen kan du inte skylla på föreningen. Man får pröjsa via Gävle P appen.
Det vet t.o.m. jag som inte bor i Gävle.
Men mina sympatier har du, p-bot är inte kul öht.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kung_Sjödin: Är väl kommunen som sköter parkeringen - inte Brynäs.
Kommentera