Brynäs IF

726315 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757672

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Stefan R 63: Eller så är det du som ”idiotförklarar” i stort sett varenda ledarstab i SHL nu och historiskt eftersom nästan alla värvar någon under pågående säsong? Var Skellefteå ”idiotier” som värvade Johnsson förra säsongen?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Peja: klart vi ska leta spets. Såg ju igår, omöjligt träffa mål liksom.

Nä bort med indrasis, tål inte honom. Eller rättare sagt, har svårt när någon som får spela så mycket som bevisligen inte hänger med. Som ett fan som vunnit på nån tävling.

Hoppas man gör om i femmorna nu. Gillade skarpt hur Vi avslutade matchen. Sen kan indrais gott vara extra forward nån match och ge lite nya spelare chansen.

Sånt man kan göra som topplag :)
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Peja: ja du...det kanske jag gör men jag har väldigt svårt när vissa skriker efter förändringar i ett fungerande system!
Det Brynäs vinner på just nu är " en för alla alla för en" Att vi har en stor ödmjukhet inför uppgiften, att det ör en tilltro till spelare ledare organisation.
Svedman pratar om att spelare och ledare ska ha rätt status när det gäller att spela i Brynäs
Indy blandar och ger ..briljanta saker med felpass osv...men man ser också vilken enorm tillgång han är vid sidan av plan.. glad skrattar ...får spelare att slappna av..Den egenskapen är otroligt viktig i vilket lag som helst och även på elitnivå.
Låst ämne