Brynäs IF

726281 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757767

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Jag skulle nog gärna vilja prova att sätta upp Rödin i första med Jacke och Larsson. Kanske röra om lite i kedjorna, men samtidigt kan det vara dumt att göra det också, så jag är lite kluven.
Spelar Trivigno PP förresten? har dålig koll på våra formationer där. Om inte så skulle jag kunna se honom göra något där.

Silfverberg - Larsson - Rödin
Oskar - Schroeder - Kopacka
Indrasis - Ölund - Trivigno
Scott - Vesel - Ohlsson/Linus

Lyssnar man till Hockeylabbets podd så pratar dom där om att Schroeder har fina underliggande stats, specifikt när det kommer till passningar genom slottet, eller om det var in i slottet. Tänker att det kombinerat med Kopackas skott skulle kunna sitta rätt fint. Vad är era tankar om detta?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
JawKee: jag skulle vilja se scott med Schroeder och rödin... Dock har jag inte klart för mig vilka de andra formationerna ska bli då.
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
JawKee: ”Lyssnar man till Hockeylabbets podd så pratar dom där om att Schroeder har fina underliggande stats, specifikt när det kommer till passningar genom slottet, eller om det var in i slottet. Tänker att det kombinerat med Kopackas skott skulle kunna sitta rätt fint. Vad är era tankar om detta?”

Att Kopacka inte letar sina skottlägen i slottet. Silfverberg positionerar sig där betydligt mer. Kopacka är inte bra på det där smånätta passningsspelet som Schroeder spelar.
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
JawKee: top 2 kedjorna känns mumma att prova. Så håller med där!

Jag personligen hade sen gärna provat spela Ohlsson eller Linus med Ölund och vilat Indrasis.
Låst ämne