Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2758168

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
honken21: Ah! Sorry, helt rätt där! Var inte meningen att peka på att du eller någon annan har fel om Kopacka eller så. Sorry om det upplevdes så! Ville bara peka på hans defensiva kvaliteter också (sett till att det blir få mål bakåt när han är inne) och att han kan träffa mål. Betyder inte att han är bra i PP för det precis som du säger. Han har faktiskt bara träffat mål 7 gånger i PP (Silfver 9). Etta i ligan är Ruotsalainen och Karlkvist på 13 var som jämförelse.

Gällande Kopacka i PP så är det ju inte direkt så att någon annan gör det särskilt bra i PP heller (utöver Silfver kanske) sett till produktionen. Bara 3 spelare som gjort mål i PP för Brynäs där det bara är Silfver som gjort mer än 1 (2 mål) medan Rödin och Larsson gjort 1 var.

Är väl ingen tröst men Kopacka har så pass bra statistik vid lika styrka att det borde lossna för honom i PP också någon gång. Men statistiken är så klart inte alltid rättvis bara för att jag tycker så... :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Gavve: Yes, PP behöver komma igång och man får titta på vad som går att skruva lite på. Tycker som sagt Kopacka kan få lite coachning i hur han skjuter i just de momenten. I övrigt, 5 mot 5 etc, är det ju bara att han matar på. Hade varit hyfsat taktlöst att klaga där efter igår. 😂

Men med Djoos och Söderström som styr varsitt PP så måste det ju lossna till slut tycker man.
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Vilken kollaps av Löven.
Låst ämne