Brynäs IF

726268 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2758394

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Jag kan till viss del absolut förstå kritiken mot Westberg som kommentator. Han har en tendens är sväva iväg och kanske försöka göra sig lustig snarare än att fokusera på hockeyn lite för ofta.
Däremot står jag för att jag tar hellre en passionerad och inlevelsefull Westberg före säkert 3,4,5 andra dönickar på TV4 som kommenterar helt utan passion och endast likt en robot beskriver vad som händer på isen som om det vore kanalen för blinda.
Hellre det goda med det onda tillsammans med Westberg före någon AI-genererad person som knappt bryr sig om hockey, det är min ståndpunkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Tigerhjärta: Gillar när man får känslan att det är väldigt naturligt för en person att sätta sig och kommentera en match, så länge man har det finns det olika stilar som alla kan ha sin charm. GIllar Granqvist såklart men även Westberg, och en vi hade ibland i HA med en lite raspig/hes röst som hade liknande stil. Sen har vi den mer lugna, trygga "hockeynördstilen" eller vad man ska säga, där jag gillar Richard Hermansson väldigt skarpt. Känns som en genuin hockeynörd som gillar sitt jobb
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Tigerhjärta: Håller med dig. Jag gillar Patrik Westbergs engagemang, tycker även han har ganska kul "banter" med Roger Rönnberg. Lena som kommentator är påfrestande tycker jag, men som andra varit inne på, mycket bättre i studion.

Fast bäst kommentator genom tiderna är väl Håkan Lönngren från Nybro?
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Tigerhjärta: Tror det var mot Växjö som Brynäs kommenterades av någon som uppenbarligen inte brydde sig om matchen och förmodligen mest satt på mobilen och surfade under matchens gång. Antar att det var någon ”fotbollskille” från Stockholm.
Låst ämne