Brynäs IF

726261 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2759573

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Bryppanhejhej: just nu skulle jag dock säga att de flesta hyllar Brynäs just nu. Både i TV (SVTs Hockeykväll & TV4) och i de flesta hockeypoddar har Brynäs hyllats. Speciellt efter vår bortaturne och jag tror inte vi kommer få mindre hyllningar efter den här veckan heller nu när vi ligger etta.

Alla från Under isen (inte lika seriös podd) till Hockeylabbet (väldigt seriös statistik) hyllar Brynäs på olika sätt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Någon skämtade att SHL är ju enklare än HA, men det ligger faktiskt något i det. HA är match i någon småländsk islada en fredag kväll med dyngraka fjortisar på den minimala läktaren, och ett spelsystem som ser ut som ett raggarslagsmål på en hambugersylta. SHL är ordenliga arenor, kunnig publik (ja, undantaget plast-Växjö, då), och spelare som kan följa en gameplan och hålla en position. Tro fasen att SHL är enklare.
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Gavve: Du har helt rätt, är det inte förbannat kul att vara Brynäsare just nu? Alla vet att en dipp någon gång under säsongen kommer att komma, men jävlar vad jag tänker leva på det här just nu. Fortsatt trevlig helg på er
Låst ämne

Sv: Matchtråd: Brynäs - Timrå 2024-10-26
Hallå. Vi leder shl. Jag vet. 13 matcher. Låt detta sjunka in. Sätt dig ner. Ta din favoritdryck. Oavsett vad. Låt detta sjunka in. Njut. Det är du värd.
Låst ämne