Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2759842

Sv: A propósito de nada
JawKee: Absolut ingen katastrof! De är inte sämre (jag pratar bara mål bakåt här när jag säger sämre) än de sämsta i andra lag direkt (till och med bättre i vissa fall). Jag är precis som er lika nyfikna på varför det ser ut så här (det är därför jag tar upp det). Jag bara presenterar vad statistiken säger. Betyder inte att jag säger att X eller Y är bättre eller sämre än någon annan.

"Eller används de bara tillsammans med Silfverberg - Larsson - Indrasis, och är det då hela femman som gör ett dåligt jobb i det defensiva?"

Jag har redan svarat på detta i ett annat inlägg som du säkert sett nu. De andra (FWs) i laget har så pass jämna siffror i antalet mål bakåt (Scott sticker ut med 8 bara) att det nog inte kan vara det. Kinnvall på -12 medan Silfver har -3 t.ex.

"Eller sker dessa mål vid tillfällen då byten sker och backarna stannar en stund till?"
Intressant tanke! Men det skulle innebära att det bara är när Kinnvall och Bertilsson (inte) byter som problemet uppstår eftersom de andra 2 backparen inte har detta problem. Eller?

"Används dom när andra laget går på push?"
Också en mycket bra fråga. Det intressanta är ju att Kinnvall och Berra är bäst (delat med Bobby) på mål framåt också, 11 var. Söderström på 10 och D'Astous på 9 med 1 respektive 3 matcher färre spelade dock (annars hade nog de legat etta). Axel också på 10 och Lindstein på 8. Framåt är det alltså mycket jämnare än bakåt och där sticker inget av backparen ut skulle jag säga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Precis! Var helt 100 på att du var med på det också, bara ville tydliggöra det för andra utifall om det missuppfattas. Otroligt intressanta diskussioner!

Intressant. Men det kan bara bli bättre. Dom gör ett bra jobb ändå. Ändå nyfiken på vad Lindstein skulle kunna åstadkomma. Tycker det knappt går att jämföra honom nu med förra gången i SHL. En helt annan spelare, han har sett otroligt bra ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Såg på Twitter, vi har tydligen vunnit 32 av våra 37 senaste matcher. Det är minst sagt kul att hålla på Brynäs nu för tiden.

Undrar vad som egentligen krävs för att få olyckskorparna på andra tankar.
Kommentera