Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2760259

Sv: A propósito de nada
Gavve: "Allt gott kära Brynäsvänner där ute. Nu fortsätter vi på den inslagna vägen och så fortsätter vi ha bra siffror match efter match så blir detta hur bra som helst! Med eller utan Indrasis i laget ;)"

Nu var ju inte min poäng med inlägget att peta ned Indrasis i fjärde. Det jag skrev var ju att det inte är hållbart, över tid, att ha Rödin i fjärdekedjan.

Jag tycker inte heller att man ska ändra i kedjorna. Men efter förra matchens succé med Lindbloms och Schroeder så kan dom gott få chansen igen.

Tycker dock att den som minst förtjänar mindre istid i laget på forwardssidan just nu (Rödin) är förpassad neråt i hierarkin. Tror inte på det långsiktigt.

Min uppfattning är att du inte vill att man förändrar i kedjorna. Hur tycker du att man ska göra nästa match? Vilka ska spela ihop?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Du skrev trots allt "En möjlig lösning är att peta ned Indrasis till fjärde men jag undrar om det är så smart" vilket jag svarade på och dessutom höll med dig i (eftersom du också är tveksam till det).

Sen undrar jag om det verkligen var en sån succé med L.Lindblom och O.Lindblom i matchen? De spelade ju bara hälften av tiden ihop nämligen (ca-tid) då Linus hade 10 minuter och Oskar 18 minuter. Om det hade varit en sån succé (som även jag tycker att det var) borde de då inte fått spela ihop hela matchen? Och jag säger alltså inte emot, utan är nyfiken på varför de inte spela ihop mer här.

Nu hade Linus liksom mindre speltid än alla spelare i fjärdefemman och till och med mindre istid än Anton Ohlsson. Trots att han startade i andrafemman. Varför då liksom?

"ur tycker du att man ska göra nästa match? Vilka ska spela ihop?"
Bra fråga! Och jag vet faktiskt inte hur jag skulle formera laget. Litar på att tränaren gör det jobbet och att han vet vad han gör. Att jag sitter och spekulerar om första/andra/tredjekedjan kommer ändå inte nå honom.
Tycker kortfattat att vi ska förändra så lite som möjligt så länge vi fortsätter vinna och ha bra siffror. Då vi har 6 raka vinster där vi nästan inte förändrat något (utöver att ha fått in Djoos och fått Vesel + Lindstein skadade) så ser jag ingen större poäng med att göra några större justeringar däremot eller att vi ska få panik över spelare X eller Y (menar inte dig här utan i allmänhet).
Kommentera