Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2760263

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag uppskattar dina inlägg med väl underbyggd statistik! Det blir en helt annan tyngd bakom argumentationen jämfört när valfri gamnacke skall peta ner Indrasis i fjärde kedjan baserat på "det ser inte bra ut".....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Jag vill dock verkligen inte upplevas som att jag trycker ned någon eller förbjuder andra från att ha åsikter bara för att jag gillar statistik och siffror (alla är inte lika sjuk i huvudet som jag är och jobbar med data)! Även jag ser ju saker (Indrasis nu t.ex.) som jag tycker ser rent av usel ut trots att hans statistik visar på annat.

Skulle aldrig någonsin få för mig att tycka illa om någon vare sig de håller med mig eller inte så länge de är trevliga och inte går på personangrepp eller anklagar mig (eller andra) för saker som inte stämmer. De behöver inte ens hålla med mig i den statistik jag presenterar. Jag är inte heller alltid perfekt alla gånger och kan nog upplevas som lite fyrkantig och basera det mesta på statistik (något sambon inte alltid uppskattar ska ni veta). :) Jag är som alla andra här, bara en människa!
Kommentera