Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2760271

Sv: A propósito de nada
Gavve: Hmm, jag skrev ju inlägget till dig eftersom jag uppfattade att du svarade positivt på svenssons inlägg:

"Rödin, Vesel, Scott låter som en skaplig ”fjärdekedja”.
Lindblom^2 och Schroeder var ju väldigt bra mot Timrå."

Dvs, du höll med honom om att det var en "bra" lösning framöver. Jag ville då lyfta att Rödin inte förtjänade att bli nerpetad i fjärdekedjan. Utan faktiskt är den som minst förtjänar det.

Inspelet om Indrasis handlade ju om att han istället för Rödin skulle kunna spela i fjärde, om man skulle fortsätta med Lindblomx2 med Schroeder.

Personligen tycker jag att man ska gå tillbaka till uppställningen man haft innan Vesel blev skadad, dvs att Rödin återvänder till Lindblom och Schroder och Lindblom eller Olsson seplar med Scott och Vesel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Förtydligande på förekommen anledning: Tycker vi kan prova L^2 + JS nån match till och se vart det bär iväg. Har inte kommittat mig till att de ska spela ihop långsiktigt.
Tack för ordet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ah! Då är jag med. Jag upplevdes absolut som positiv till den kedjan. Det betyder dock inte att kedjan (med Rödin där istället) inte är bättre för det. Var lite otydlig där, sorry för det!

Sen blir det ju lite missvisande i statistiken (som jag presenterade) när de bara spelade ihop ungefär 50% (55.56%) av tiden. Nästan halva matchen spelade de alltså inte ihop av någon anledning. Vet någon varför?

Det är ju också lite av ett lyxproblem när vi sitter och pratar om vem som är minst bra (inte dålig) av våra spelare och vem som ska spela i fjärdekedjan istället för andrakedjan tycker jag! :)
Kommentera