Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #278737

Sv: Välkommen Mikko
Huge: I Arbetarbladet står det att Brynäs scouter har sett killen spela. Miettinen har lirat med honom så han bör väl vara väl insatt i killens kapacitet.

EK:s bedömning är att Brynäs behöver muskler i försvaret och satsar på defensivt starka backar. Antar då också att dom tror att de offensiva - Sjödda, Cassel, D. Johansson, A,A? kommer att blomma ut mer när de har stabila defensiva killar bakom.

Nån topplats blir det inte men en av de sista slutspelsplatserna borde vara möjlig. Uppenbarligen är ekonomin så körd i botten att det inte går att värva stora namn. Återstår att se om en ny styrelse kommer och om det gör så stor skillnad.

Välj in Rodriques, Bright & Clarence i styrelsen så blir det drag under galoscherna. De bara sprutar ju ur sig bra idéer som att värva bra spelare exempelvis.

Jag är mer orolig för GP:s coachingegenskaper än för värvningarna faktiskt. Är han verkligen mannen som kan skapa ett nytt grundspel för det här laget med så många nya. Timrå hade klart bättre tränare (på papperet i alla fall) med sitt lågbudgetlag.
Kommentera