Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #279098

Sv: Välkommen Mikko
P J Davydjoos: Hur orkar du och många andra klaga på ledningen hela tiden?

Det är de s.k "Brynäs Whiners", som gojoh så pricksäkert uttryckte det, jag klagar på. Har försökt förklara detta ett otal gånger men många har svårt att få det att sjunka in.
Innan du lägger några ord i min mun borde du ha bedrivit lite källforskning, tycker jag.
Den enda riktiga fadäsen man gjort, är enligt mig Sponsorshanteringen, då man inte fick in de pengar man hade räknat med. Berg var väl inblandad i det hela, men han är ju nu ersatt av ngn som förhoppningsvis går hem hos sponsorerna.
Berg var nog Ok vad gällde andra saker (skuldsaneringen t,ex) men kommer väl endast att bli ihågkommen för sponsorshanteringen.

När har jag påstått att det bara är skadorna som är problemet?
Det jag sagt är att skadorna är en starkt bidragande orsak, starkare än många tycks inse, tillsammans med andra faktorer.

"vi hade tillräckligt bra lag nu senast"

Vad tyckte du själv efter fjolårets Luganovinst? Du tyckte förstås att det såg riktigt illa ut, eller hur?

"det var bra att ha kvar Janne och Djoos, det var inte dags att byta ut dom innan förra säsongen"

Mht till Jannes insatser för 2 säsonger sedan och att Djoos kände sig motiverad, revanschsugen och vältränad inför fjolåret, var jag nog inte ensam om åsikten att de båda var mer eller mindre självskrivna inför fjolårets säsong. Rätt eller fel? Enkelt att svara på när man som du tydligen har facit i hand.

"man kan skrämma bort sponsorerna med all rätt, för dom ska vilja sponsra Brynäs utan att få nått tillbaks, osv..."

Eftersom jag redan klargjort min ståndpunkt i klubbens hantering gällande sponsorsbiten, begriper jag inte hur du kan lägga ovanstående citat i min mun.

För enkelhetens skull kan du väl i framtiden ta reda på vad jag sagt så att jag slipper sitta och svara på saker som aldrig kommit över mina läppar.
Kommentera