Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #279394

Sv: Rädda Brynäs !
prosten:

Jag känner tyvärr inte till vilka förtjänster och meriter som varje enskild styrelsemedlem har, därför uttalar jag mig mer generellt - och det här har många av oss redan sagt ett antal gånger förut: Jag vill ha några nya i styrelsen med nya idéer som inte hämmas av att "göra som man alltid har gjort". Minns inte namnet men den gamle börs-vd:n (Ahlgren från Korsnäs?) som nyligen var aktuell verkar vara en mycket bra kandidat. Att han bor i Stockholm är inte en nackdel, snarare ett plus: Många bra kontakter och förhoppningsvis utanför eventuella intriger i Gävle. Vi behöver en person som är proffs på att handskas med företagen.

Troligen har Brynäs IF som de flesta saxade valperioder, dvs halva styrelsen sitter alltid kvar för att förhindra att all kunskap och erfarenheter som byggts upp ska kunna försvinna genom att hela styrelsen byts ut. Det bör innebära att 3-4 ledamöter kan bytas ut.

Förhoppningsvis är det inte bara de nu nyttigaste och driftigaste som står för omval, utan idealet vore att få ersätta de som går på tomgång med nya krafter som brinner för att Brynäs ska komma tillbaka till Sverigeeliten.
Kommentera