1150x200-brynasbanner.jpg

Brynäs IF

SHL · 446717 inlägg · 7963 ämnen

Inlägg: 2858922

Sv: A proposito de nada
Lunkan: Nedan har du ett utdrag ur regelboken. I detta fall anser jag att Dick kan tänkas ha gjort en embellishment alltså en förstärkelse av en förseelse. Det är då man ofta kan se att båda spelarna visas ut (men inte alltid). Vid en ren diving ska endast den "dykande" spelaren visas ut.

NOTERA: Med kastar sig (eng. diving) menas ett agerande av en spelare i syfte att försöka
få en motståndare utvisad, medan försköna ett fall (eng. embellishment) menas vara ett
agerande som syftar till att få en förseelse att verka grövre än den är, även om det de
facto förekommer en förseelse.

Svarskommentarer

Sv: A proposito de nada
DIFFEN: Ok tack för klargörande men i min värld är det lika illa oavsett nomenklatur. Det ska bort från hockeyn oavsett om det är embellishment eller diving.

Sv: A proposito de nada
DIFFEN: Ah, Gavve var visst snabbare än jag. Nåja vi gav väl i princip samma svar iaf.